Soulbrothers, dat zijn drie geboren entertainers. Drie muzikanten van de bovenste plank. Met hun overweldigende stemmen en hun aanstekelijke energie doen Charel van Domburg (bekend van The Magical Flying Thunderbirds), Vincent Goeminne (The Dinky Toys) en Wim Soutaer (bekend van hits als ‘Allemaal’) elk podium daveren.

Straffe muzikanten die zich aan alle genres wagen, maar vooral professionele humoristen. Deze opzwepende powermix zorgt keer op keer voor party, plezier, een ongelofelijke ervaring en véél muziek.

Soulbrothers, masters of the stage te boeken bij The Booking Company!

Bekijk hier hun promo-video

https://www.youtube.com/watch?v=RbA0WXVJt6Q&feature=youtu.be

Deze klanten gingen u voor:

EVENTS: Deloitte, Scapa, Euphony, Carré, Clear Channel, Unilever, HP, Nateus, Lotus, Mercedes-Benz, Adecco, Covidien, Telenet, BMW, CM, Johnson & Johnson, …shows in Brussel, Antwerpen, Gent, Venetië, Athene, Barcelona, Marbella, Saint-Tropez, Amsterdam, Berlijn, …

FESTIVALS: Beleuvenissen, Parkpop Oostkamp, Jan Primusfeesten, Terras Bilzen, Druivenfeesten Overijse, Beverse Feesten, Kanaalfeesten, Maanrock Mechelen, Paal Op Stelten, Gentse Feesten, Rock@Edegem, Marktrock Poperinge, Paulusfeesten, Ronse Op Scène, …