Loop je verloren, maak je dan geen zorgen, want alle wegen leiden naar Rome. Je kan de uitdrukking letterlijk en figuurlijk interpreteren, iets wat het populaire duo Nick & Simon gedaan heeft voor hun nieuwe single ‘Rome’. “We steken onze liefde voor de Italiaanse stad niet onder stoelen of banken. Laten we zeggen dat er een match is. Het voelt goed aan wanneer je doorheen de pittoreske straatjes loopt. De sfeer die er hangt is uniek, vertrouwd.”.

Zowel letterlijk als figuurlijk, hebben Nick & Simon een sterke band met ‘Rome’. “Het gaat erom dat je niet opgeeft en dat is precies hoe wij in elkaar zitten. Als wij doelen stellen, dan willen we die zoveel mogelijk realiseren. Het gevoel van er helemaal voor te gaan straalt onze nieuwe single ‘Rome’ uit”.

Speciaal voor iTunes en de digitale streaming, hebben Nick & Simon een nieuwe versie opgenomen van ‘Rome’ die niet terug te vinden is op hun album ‘Open’. De heren zorgen voor een primeur, want het is de eerste keer dat ze samen met 2 bekende dames een liedje hebben opgenomen. De gelukkigen luisteren naar de namen Yentl en de Boer, een Nederlands cabaret duo dat wereldberoemd is in eigen land. “Wij hebben dit fijne duo leren kennen tijdens de opnames van ons SBS-programma ‘Lekker Nederlands’. Wij waren gecharmeerd van hun muzikale kwaliteiten en uitstraling. We zijn naar hen toegestapt met de vraag of zij een duetversie met ons, van de single ‘Rome’ zagen zitten.”, zeggen de jongens enthousiast.

Nick & Simon concerteren op zaterdag 20 mei (Casino Kursaal,Oostende) en op zaterdag 11 juni (Stadsschouwburg, Antwerpen) opnieuw in ons land. Het worden bijzondere optredens, want de Nederland’s populairste duo speelt naast de grootste hits, voor het eerst ook liedjes die afkomstig zijn uit het album ‘Open’. Wie erbij wil zijn, moet vandaag z’n tickets reserveren via www.sherpa.be of op 070/25.20.20 (Max. €0,30/Min).

Boek Nick & Simon bij The Booking Company!