Geen man die sterker vergroeid is met de Vlamingen als volkszanger Jan Smit. Met ‘Ik zing dit lied voor jou alleen’ werd Jan Smit in één klap wereldberoemd in Nederland én Vlaanderen. Ondertussen zijn we twintig jaar later en heeft het muzikale eerbetoon aan Jan’s oma al een stevig vervolg gekregen. ‘Als de nacht verdwijnt’, ‘Als de morgen is gekomen’, ‘Vrienden voor het leven’, ‘Laura’, het zijn een paar voorbeelden van liedjes die bij ons zijn uitgegroeid tot absolute klassiekers. De groeiende populariteit van de sympathieke dertiger bewijst zich ook met uitverkochte theaterconcerten én doortochten in de Antwerpse Lotto en Hasseltse Ethias Arena. “Overal waar Jan komt, is het feest, zijn de fans en het publiek op de afspraak”, zeggen de organisatoren die hem op de affiche plaatsen. De komenden maanden staat Jan Smit op Het Schlagerfestival in Hasselt én trekt hij op Vrienden Voor Het Leven concerttour, samen met De Romeo’s en Lindsay. “Ondanks de drukte wil ik toch zoveel mogelijk naar Vlaanderen komen. Ik voel mij hier thuis en ik geniet ervan wanneer ik op het podium sta”, liet Jan Smit zich recent ontvallen in een interview.
Ben je als organisator nog op zoek naar een uniek optreden? Zoek je een artiest die je niet alle dagen tegenkomt in Vlaanderen? Iemand die weet hoe hij moet omgaan met het publiek en die gegarandeerd zorgt voor een feestje? Dan is Jan Smit een uitstekende keuze. Neem vandaag nog contact met ons op en wie weet staat Jan Smit straks bij jou op het podium.

Bij The Booking Company denken we graag met u mee naar een totaalprogramma van Uw event!