Michael Lanzo kon de voorbije 2 jaar met succes heel wat singles putten uit zijn debuutalbum ‘Het Nieuwe Licht’ en de Limited Edition-uitgave ervan die voor het eindejaar van 2014 verscheen. Inmiddels zijn er al ruim 2 maanden van 2016 voorbije, dringend tijd dus voor Michael om met nieuw werk op de proppen te komen.

Michael’s nieuwe album zit er de eerstvolgende paar maanden nog niet aan te komen maar alle voorbereidingen werden ondertussen wel al getroffen en uit de eerste nieuwe opnamesessies werd al meteen een nieuwe single geselecteerd, en wat voor één…

‘Jij Bent Mijn Leven’ is een nummer dat Michael op het lijf geschreven lijkt te zijn én het nummer verleent zich perfect om Michael’s grootste troef nog maar eens in de verf te zetten… zijn spectaculaire uithalen op de toonladder zijn slechts weinigen gegeven, voor Michael werd het ondertussen zijn handelsmerk (naast het strikje dat ie tijdens ieder optreden draagt, een overblijfsel uit z’n overwinningslied ten tijde van Belgium’s Got Talent)