Wie smelt er niet wanneer iemand tegen je zegt; ‘Je weet niet half hoe mooi je bent’. Gevleugelde woorden die zijn blijven hangen bij knuffelbeer Gene Thomas. De melodie van het frisse lenteliedje had hij meteen in z’n hoofd en dus was het voor collega Jelle Cleymans een koud kunstje om de tekst te schrijven. Catchy, prettig en herkenbaar, dat zijn de woorden die Gene’s nieuwste single perfect omschrijven. “Als de mensen dat gevoel ervaren wanneer ze het liedje de eerste keer horen, dan ben ik heel tevreden. Dat was ook mijn missie. Als het lente wordt, dan zie je dat in het landschap. Dan voel je dat alles weer gaat bloeien, dat er prikkels loskomen en dat de mensen ook meer en meer naar buiten komen en met een glimlach rondlopen. Dat blije gevoel, dat zit in ‘Je weet niet half hoe mooi je bent’. Het riedeltje dat je hoort, dat zijn pure lenteklanken, klanken waar je echt vrolijk van wordt”, zegt Gene enthousiast.

‘Je weet niet half hoe mooi je bent’ van Gene Thomas, is nu digitaal te koop via iTunes.

Gene Thomas staat met z’n akoestische ‘Goud’ tour op vrijdag 15 april in het CC in Temse en op zaterdag 10 september in het CC Hove.

Gene Thomas is te boeken bij The Booking Company!