Het gaat goed, het gaat snel. The Booking Company gaat, amper een jaartje na de start, op eigen benen staan.
Het boekingskantoor dat samenwerkt met oa. Stan Van Samang, Bart Kaëll, Swoop, Jan Smit en De Romeo’s, een initiatief van LIVE Entertainment en Benelive, komt volledig in handen van drijvende kracht Kim Schillebeeckx.

Henk Vermeulen van LIVE Entertainment: “The Booking Company heeft een vliegende start genomen en daardoor is Kim zelfs vroeger dan verwacht zaakvoerder en eigenaar kunnen worden. Zij heeft de beslissing genomen om The Booking Company verder uit te bouwen. Daarmee bewijst Kim niet alleen een voortreffelijk ‘boeker’ te zijn, maar ook over de nodige dosis lef en ondernemerschap te beschikken. LIVE Entertainment zal daarom alvast minstens de komende twee jaar blijven samenwerken op strategisch vlak.”

En, voegt Kim Schillebeeckx daar zelf aan toe: “Ik hoop de samenwerking met àl mijn contacten nog intenser te kunnen uitbouwen. De artiesten, mijn boekingen, mijn klanten en evenementen, ze zijn mijn leven én mijn toekomst. Het is ronduit super dat ik nu al voor 100% voor die droom kan gaan met The Booking Company.”

Er is dus een nieuw adres, rekening- én btw-nummer, maar verder geldt: voor zowel bestaande als nieuwe contracten, opvolging van toekomstige boekingen, àl uw vragen m.b.t. artiesten en feesten en ambiance, blijft er dus dat ene onveranderde aanspreekpunt:
Kim Schillebeeckx
The Booking Company Comm.V
Beersebaan 3 bus 2
2350 Vosselaar
kim@thebookingcompany.be
+32 496 62 35 20
www.thebookingcompany.be
BTW-nummer: 0658.803.115
Rekeningnummer: BE77 0017 9001 3142