Get Ready: ‘Kim heeft Get Ready terug mee op de kaart gezet.’

Het was gisteren feest op de prachtige locatie ’t Rietlaer in Rillaar. The Booking Company, dat ondertussen ook het Benelux Theater inlijfde, gaf een feestje voor al haar klanten. Onder andere Get Ready, De Grietjes en Swoop waren van de partij.

Zaakvoerster Kim Schillebeeckx had zich in een fleurige gele jurk gestoken om alle klanten met plezier te ontvangen op haar feestje en hen uitgebreid te bedanken. Onder andere Get Ready, Swoop en De Grietjes, met Liefde Voor Muziek-revelatie Isabelle A., gaven het beste van zichzelf op dit fijne avondje amusement. Ook Sandra Kim kwam langs om een stukje van J’aime la vie te zingen.

“Kim heeft Get Ready een beetje terug mee op de kaart gezet”, aldus Koen Bruggemans van Get Ready. Een mooi compliment voor The Booking Company want Get Ready gaat een zomer boordevol optredens tegemoet!

Door |2017-05-23T08:48:41+00:0023 mei 2017|Nieuws|

About the Author:

Leave A Comment

Welkom bij The Booking Company! Bent u op zoek naar Benelux Theater?Open de website van Benelux Theater
+ +