Sandra Kim vanaf nu exclusief te boeken bij The Booking Company

Maar de eeuwige hype verdient onze nationale trots Sandra Kim, vanaf nu exclusief te boeken bij The Booking Company.

En ook al staat zij op 1 juli in Maastricht op een internationaal event, is zij een week later te gast op het berjaardagsconcert van Christoff en trekt zij in september naar Frankfurt voor de Eurovision Convention, Sandra Kim is altijd nog die straffe zangeres voor al uw gelegenheden. Niet slechts in de strafste Eurovisie-medley, Sandra Kim is ook ongeëvenaard in Italo-pop van Eros Ramazzotti, Franglais-classics van Céline Dion, France Gall of Tina Turner, Highway to Hell of The Show must Go On, Shania Twain of Mariah Carey. Kortom, rol die rode loper maar uit, want J’aime la vie.

Door |2017-06-27T22:03:57+00:0027 juni 2017|Nieuws|

About the Author:

Leave A Comment

Welkom bij The Booking Company! Bent u op zoek naar Benelux Theater?Open de website van Benelux Theater
+ +