Nieuwe start voor 2Empress!

2Empress neemt een nieuwe start, met een nieuwe look en feel, want sinds dit weekend is er een nieuwe samenstelling van 2Empress! Charline zal zich de komende tijd richten op haar solo-carrière. Maar wie vergezelt Justine dan achter de DJ Booth? Dat is niemand minder dan Tatjana De Vliegher.

Tatjana is een voormalige danseres, en is sinds begin dit jaar ook actief als DJ. Zo stond ze al op zeer veel events. 2Empress zit dus niet stil: in oktober houden ze een tournee door Azië, en in het najaar verschijnt de nieuwste single.

Staat de nieuwe samenstelling van 2Empress binnenkort op jullie podium?

Door |2017-10-04T12:19:14+00:004 oktober 2017|Nieuws|

About the Author:

Leave A Comment

Welkom bij The Booking Company! Bent u op zoek naar Benelux Theater?Open de website van Benelux Theater
+ +