Get Ready! heeft er tot nu toe een schitterend jaar opzitten.  Sinds de vier originele leden begin dit jaar beslisten om de groep nieuw leven in te blazen, scoorde de groep met de ene single na de andere. Voor het najaar wil Get Ready! nog eens knallen en dat doen ze niet alleen.  Voor hun nieuwe single ‘Hogere Sferen’, kregen ze de hulp van de jongens van Voice Male.

Afgelopen woensdag kwamen Jimmy, Koen, Glenn en JM hun nieuwe single – een nummer waarvoor ze de medewerking kregen van de acapellagroep Voice Male – voorstellen tijdens de najaarsopnames van Ment TV.

Wie het album ‘Therapy’ van Get Ready! al beluisterd heeft, zal moeten beamen dat ‘Hogere Sferen’ het ‘specialleke’ op de plaat is.  Het nummer wordt ingezet door Jimmy, die instrumentaal en ritmisch ondersteund wordt door Voice Male.  Maar dan barst het refrein open en dat loodst het nummer een compleet andere dimensie binnen.  De acapella maakt plaats voor een gospelsfeertje dat de rest van het nummer wordt uitgesponnen.  Bijzonder verfrissend.

In december trekt Get Ready! nog een keer naar CC De Plomblom in Ninove. Daar stonden ze dit jaar als eens voor twee uitverkochte verjaardagsconcerten maar dit najaar trekken ze er naartoe voor een heuse kerstspecial.  Kerstsfeer door de ogen van Koen, Jimmy, JM en Glenn dus.

Wil je erbij zijn? Hou dan 17 december 2017 om 15u vrij in je agenda.  Tickets kan je bestellen bij Del Sol of Family Radio in Ninove.

‘Hogere Sferen’, de nieuwe single van Get Ready! kan je als download terugvinden op het album ‘Therapy’ op iTunes.

Bron: Entertainment-today.be