BlitZ zorgt voor een wereldrecord!

De mannen van BlitZ deden gisteren hun best voor het milieu. Ze riepen afgelopen weken de scholen op om gisteren deel te nemen aan het wereldrecord highfiven. Geen gewone high five, maar een high five aan het milieu. De aanleiding was hun nieuwe single, ‘Samen met BlitZ’, dat ook over het milieu gaat. Met dit statement wilden de mannen van BlitZ aantonen dat ook kinderen bezig zijn met het milieu.

Gisterenochtend tijdens de speeltijd om 10u deden er maar liefst 124 scholen over heel België mee aan de wereldrecordpoging, dat overeenkomt met 26 421 leerlingen. Dat is meer dan een volledig uitverkocht Sportpaleis!

De mannen van BlitZ, Pieterjan Beheydt en Jens Declerck, zijn ongelofelijk fier dat hun actie geslaagd is. Alle registraties en filmpjes per school worden nu opgestuurd naar Guinnes World Records. Bij ‘Samen met BlitZ’ hoort ook een stoere dans, de milieudans die van de single nog een grotere knaller maakt. Goed gedaan, mannen!

Hieronder kan je alvast de aftermovie van het wereldrecord én de videoclip van de nieuwe single ‘Samen met BlitZ’ vinden:

Door |2017-11-10T09:43:31+00:0010 november 2017|Nieuws|

About the Author:

Leave A Comment

Welkom bij The Booking Company! Bent u op zoek naar Benelux Theater?Open de website van Benelux Theater
+ +