Nieuwe single voor Swoop!

De voorbije maanden zouden volgens het KMI tot de somberste maanden uit de geschiedenis behoren en het lijkt erop dat de maand februari al niet veel beter zal beginnen. Als de zon dan toch niet tevoorschijn wil komen dan zit er maar 1 ding op, zelf het goede weer maken! En laat dat laatste nu net dé specialiteit van Filip en z’n SWOOP-girls zijn. Overal waar ze komen worden mensen blij en gelukkig en dat zal al zeker niet veranderen met hun allernieuwste single ‘HAKA‘. Beetje rare titel denkt u vast? Klopt… maar luister maar eens en wedden dat u meteen mee bent? Het nummer ligt helemaal in de lijn van hun hit ‘De Sardienendans‘… ideaal voer om die sombere dagen wat mee te doen opklaren… en uiteraard perfect meegenomen voor de aankomende Carnavalperiode.

 

Via deze link kan je HAKA beluisteren en downloaden!

Door |2018-01-30T10:00:55+00:0030 januari 2018|Nieuws|

About the Author:

Leave A Comment

Welkom bij The Booking Company! Bent u op zoek naar Benelux Theater?Open de website van Benelux Theater
+ +