Ianthe Tavernier schittert!

Steracteur Sterartiest-vedette Ianthe schitterde vorige week naast de zijde van Jan Smit in Het Sportpaleis. Samen met Jan bracht Ianthe het duet “Jij bent daar” en solo liet ze 14 000 man meezingen met het nummer van Marco Borsato “Je hoeft niet naar huis vannacht”.

Ook schitterde ze al met Les Copines, het nieuwe party-concept van Isabelle A, Ianthe Tavernier, Helle Vanderheyden en Anne Van Opstal. Zowel live als on tape knalden de dames al met een keur aan all time pop- en dance-hits, en dat zullen ze blijven doen!

Vanaf nu is Ianthe ook te boeken voor gastoptredens, presentaties, acte-de-présences, …

Door |2018-03-22T14:36:57+00:0022 maart 2018|Nieuws|

About the Author:

Leave A Comment

Welkom bij The Booking Company! Bent u op zoek naar Benelux Theater?Open de website van Benelux Theater
+ +