Kinderact nodig? Boek BlitZ!

Zeer betaalbaar en interactief voor de kleinste fans is BlitZ. Met dansbare muziek en leuke verhaallijnen zorgt BlitZ er steevast voor dat de kids een Sinterklaas- of BlitZ-show lang kunnen dansen, zingen en springen.

De twee jonge talenten, Jens en Pieterjan, bezorgen de kinderen (en de ouders, familie, vrienden,…) graag een onvergetelijke dag met hun interactieve muziekshows.

BlitZ kan geboekt worden in twee verschillende formules: de BlitZ-show en de BlitZ Sinterklaasshow.

We geven graag uitleg bij de twee formules:

BlitZ-show:

Dansbare muziek en een leuke verhaallijn zijn de rode draad in de BlitZ-show: BlitZ zorgt ervoor dat de kinderen heel de show mee kunnen dansen en zingen. In deze show brengt BlitZ hun eigen (zeer dansbare) songs, maar ook heel wat andere bekende kindernummers.

De BlitZ-show is geen gewone muziekshow, er zit een zeer leuke verhaallijn in:

De mannen van BlitZ hebben de jukebox van hun opa meegenomen naar het optreden. Wanneer Pieterjan weer eens niet van de jukebox kan blijven, gaat deze stuk waardoor alle instrumenten uit de jukebox verloren gaan. De kinderen hebben, samen met de mannen van BlitZ, de opdracht om alle instrumenten van de jukebox terug te krijgen. Na elke geslaagde opdracht komt er één instrument terug in de jukebox terecht. Slagen ze erin om alle instrumenten terug te krijgen en de jukebox weer te laten werken?

 

BlitZ Sinterklaasshow:

Ook hier vormen dansbare muziek en een leuke verhaallijn de rode draad. Pieterjan houdt van prutsen, en zorgt er zo voor dat de pakjesmachine stuk gaat! Aan de hand van enkele leuke opdrachten, kunnen de kinderen de batterij van de pakjesmachine opnieuw opladen. Zal de pakjesmachine voor de komst van Sinterklaas opnieuw werken?

Deze Sinterklaasshow van BlitZ kan aangevuld worden met een leuk voorprogramma met een zingende en animerende piet, alsook met extra pieten en Sinterklaas.

Door |2018-03-22T14:42:01+00:0022 maart 2018|Nieuws|

About the Author:

Leave A Comment

Welkom bij The Booking Company! Bent u op zoek naar Benelux Theater?Open de website van Benelux Theater
+ +