Zomer in zicht!

De Paasklokken terug naar Rome, de zomer mag komen. Alvast wij hebben er ik-weet-niet-hoe-veel zin in.
Hoe aanstekelijk is bij voorbeeld Ik weet niet hoe, Benny Neymans hit uit de jaren ’80 in de versie van Koen, Jimmy, Glenn en JM?! Nou, àlle stations draaien de jongste Get Ready in a-rotatie: Radio 2, Family Radio, VBRO, Ment…
En eind deze maand, op 28 april, viert Get Ready! zijn 22e verjaardag in CC De Plomblom in Ninove. Koop snel je tickets voor het te laat is!

En hoe zot draaide het Kursaal in Oostende tijdens het Golden Palace Ball op die eerste liveshow van Les Copines, met Helle Vanderheyden, Ianthe Tavernier en Isabelle A? Likkebaardend kijken wij uit naar zomerfestivals én bedrijfsfeesten alom. Want de boekingen stromen binnen!

Of hoe hoog zweepte Swoop de ambiance op tijdens het jongste Schlagerfestival? Met Doe de swoop, Speedy gonzales, De Sardienendans of hun Abba-medley. Zoetjesaan kijkt Swoop aan tegen een even drukke zomer als de grote jongens uit de Vlaamse showbizz.

En hoe graag ziet Sandra Kim nog altijd La Vie? Dat weten we de komende weken, dankzij VTM of in volle zomer op podia in Erpe-Mere en Aarschot, van Oostende tot Houthalen of Meulebeke,… Afgelopen weekend zette ze nog 4000 mensen aan het dansen als special guest tijdens het Eurovision Song Contest Festival in Amsterdam. Hieronder kan je haar geweldige act herbekijken.
Klik hier om de sfeerbeelden te bekijken.

En hoeveel Liefde voor Muziek gaan we deze zomer beleven? Wie er aan deelneemt, wordt nòg populairder. Dus, wie Coco Jr., Niels Destadsbader of Sylver nog niet geboekt heeft, boek hen NU het nog kan.

Of hoeveel kinderen wil je zomers leuk animeren, met meer dan een springkasteel of een ballon? Probeer dan Blitz eens en hun unieke uurtje waarin een sprekende jukebox de show steelt. Zo interactief en lief! En dat alles voor een gage van 775 euro + btw!

Door |2018-04-17T16:34:31+00:0017 april 2018|Nieuws|

About the Author:

Leave A Comment

Welkom bij The Booking Company! Bent u op zoek naar Benelux Theater?Open de website van Benelux Theater
+ +