Sandra Kim bij Gerard Lenorman in concert!

Met haar eigen live band zorgt de “jongste winnares ooit” van het Eurovisiesongfestival (1986) voor een gegarandeerd sublieme warming up. Mademoiselle “J’aime la vie” brengt een stomend concert met alleen maar “all time favourites” waardoor Kursaal Oostende meteen in de juiste stemming zit voor de hoofdact van de avond: Monsieur Gérard Lenorman!

Op 14 april stond ze nog in Amsterdam op de Eurovision contest voor zo’n 4000 mensen. En dit weekend was ze te zien op RTL, samen met Axelle Red en Salvatore Adamo, met een medley van France Gall als eerbetoon.

Sandra Kim is de boeken via deze link bij The Booking Company!

Door |2018-04-27T09:38:48+00:0027 april 2018|Nieuws|

About the Author:

Leave A Comment

Welkom bij The Booking Company! Bent u op zoek naar Benelux Theater?Open de website van Benelux Theater
+ +