Justine Szpringer, Het gezicht en de draagkracht achter het Belgisch #1 vrouwelijk dj duo 2Empress, gaat na 6,5 jaar solo verder onder de artiestennaam ‘ Justine S. ‘. “Hoewel ik er enorm van genoten heb om de voorbije 6,5 jaar alle uithoeken van de wereld te hebben mogen zien zoals van: Costa Rica, Brazilië, Cuba, Curacao zelfs China, Israël, Dubai, Noorwegen en noem maar op! Alsook de meest grote festivals en grootste clubs heb ik mogen afvinken. Hiervoor ben ik dan ook iedereen die in 2Empress geloofde en steunde enorm dankbaar! Toch heb ik besloten om solo verder te gaan om mijn eigen visie en muzikale doelen en dromen te volgen!”, zegt Justine aan de Showbizzsite. Ondanks het grote succes van het vrouwelijk DJ-duo, vond Justine het tijd voor iets nieuws. Met deze nieuwe en zeer eigen stijl van draaien en muziek wil Justine ook ineens een nieuw imago creëren rond haar artiestennaam ‘ Justine S. ‘.Met de nieuwe artiestennaam wilt ze naar buitenkomen als zichzelf zonder een andere persoon te zijn op het podium of in de studio. Dat Justine nu door het leven gaat als ‘ JUSTINE S. ‘ is veel organisatoren alvast niet ontgaan. “We krijgen enorm veel positieve reacties waarbij het najaar al goed gevuld staat met optredens in binnen- en buitenland laat het management weten.

Ook staan er heel wat nieuwe muzikale producties klaar voor het najaar, waarvan al binnenkort een eigen track gereleased zal worden onder Justine S.