Goed nieuws, Koen en Jonas bouwen ook dit jaar weer een spetterend muzikaal feestje ten voordele van Rode Neuzen Dag! En dit jaar zien ze het groot, héééél groot…

Rode Neuzen Dag pakt uit met een spetterende apotheose op vrijdag 30 november 2018. Het wordt een fantastisch feest met optredens van een pak straffe bands en artiesten. Tijdens de live slotuitzending op VTM zal er ook af en toe doorgeprikt worden naar Rode Neuzen Dag XL.

Koen Wauters: “Eindelijk terug in het Sportpaleis! We maken er een feest van! We bekijken het groots, want de ambitie om geld in te zamelen is ook groot.”

Jonas Van Geel: “Koen en ik dachten: we hebben iets aan te kondigen en we moeten dat op een bijzondere XL-manier doen. We geven dus een Rode Neuzen Dag-feestje op de slotdag en we pakken het groot aan. Geloof me, dit wil je niét missen!”

De ticketverkoop start… NU! En wij willen jou erbij!

Koen en Jonas hebben zonet hun ambitieuze project aangekondigd op Qmusic en de ticketverkoop geopend voor het grote publiek. Verzeker snel je tickets voor dit unieke evenement! De opbrengst van het concert gaat naar Rode Neuzen Dag. Je hebt dus niet alleen een fijne avond, je helpt er ook jongeren met psychische problemen mee!