Metejoor won dankzij MNM niet alleen de kans om in het voorprogramma van Niels Destadsbader in Het Sportpaleis op te treden, hij won er meteen meer dan 30.000 harten ! Hoog tijd om de rest van Vlaanderen voor zich te winnen met nog 2 nieuwe releases in 2019, gevolgd door een zomertour en een full album !

En zomeren zal het doen met deze Vlaamse Alvaro Soler. Metejoor combineert zijn frisse Vlaamse pop met zuiderse ritmes. Denk Clouseau met de schwung van Mano Negra of de energie van een Bart Peeters met de looks van Enrique Iglesias.

Nieuwe single Boeit Me Geen scoort meteen in de Ultratop

Joris ‘Metejoor’ Van Rossem’s vijfde en huidige single “Boeit Me Geen” featuring Sarita Lorena is de hoogste nieuwe op 22 in de Vlaamse top 50 (Ultratop). Bekijk hier in primeur al een stukje van de muziekvideo. Die werd opgenomen tijdens zijn optredens in het Sportpaleis onlangs.

Exotiek voor een breed publiek

De zomer van 2019 zal niet Despacito zijn. Naar het schijnt wordt het eerder La Vida Loca en daar kan Metejoor natuurlijk niet in ontbreken