In Abu Dhabi valt dit weekend het doek over het Formule 1-seizoen.

Lewis Hamilton is al even de nieuwe wereldkampioen en nu is het aan de Antwerpse band Cookies And Cream om de beker van ‘meest succesvolle coverband ter wereld’ te veroveren.

Voor de laatste race van het seizoen trekt de organisatie alle registers open en verwelkomt het Post Malone, The Weeknd, Sam Smith, Guns ’n Roses en onze Cookies And Cream, die optreden in de Formula One Paddock Club, de meest exclusieve zone, net boven de pitlane, waar bezoekers luxueus en comfortabel de races kunnen bijwonen.

“De organisatie zag ons eerder aan het werk op races in Spa Francorchamps en het Duitse Hockenheim. Blijkbaar hebben die optredens indruk gemaakt, want we werden prompt uitgenodigd voor een exclusief optreden op het slotfeest”, klinkt het bij de band enthousiast