Een terugblik op 2018 met een super leuk vooruitzicht naar 2019!!!

Noem 2018 gerust een bedrijvig jaar voor The Booking Company, met bedrijfsevents vol animatie, gastsprekers en artiesten, met Paul Michiels, Les Truttes, Level Six, Frans Bauer, K3 en jongleurs, Dirk Denoyelle en vuurspuwers, Bert Kruismans en champagnedames, en met ludieke ontvangers en Raf Coppens, met steltenlopers, dj’s en Jacques Vermeire, professionele en ludieke ontvangers.

The Booking Company is van alle entertainmentmarkten thuis, zo bleek de voorbije maanden. BlitZ heeft de Sinterklaaspakken opgeborgen – boek ze nu al voor 6 december 2019! – en schuimt op dit eigenste moment de Kerstmarkten in o.a. Aalst en Vilvoorde af, vooraleer zij zich voorbereiden op weer een nieuwe zomertournee vol kinderpret!
Overigens, ook SUPER PIET stond weer twee keer in een vol Kuipke in Gent én ook hij – met nieuwe show of huisbezoeken alom – is ie nu al te reserveren voor de Klaastijd 2019.

Isabelle Adam kijkt liever vooruit dan achterom. Haar revalidatie verloopt prima, zij is klaar om in 2019 iedereen een knietje te geven, want de repetities tonen Les Copines met goesting en voor ieders gading. Met een nieuw decor, nieuwe medleys, een nieuwe show gaan de dames ook jouw podium te lijf, zoveel is duidelijk.

Sandra Kim, als Italiaanse wijn, wordt beter met de jaren. La Bella Italia, haar eerste theatertournee, krijgt vanaf maart 2019 een vervolg, met frisse canzoni en emozioni.

En, hoe kan het anders, ook de jonge heren van Get Ready! zijn toe aan een nieuwe outfit en een nieuwe show in 2019. Zij stomen verder door van het ene grote podium naar het andere: van het Festival van de Ambiance in Gent over het Schlagerfestival in Kortrijk naar dat van Baal, onderweg passerend langs 90’s parties her en der.

Van parties gesproken: SWOOP geeft een garantie op een mega-party!

Maar entertainment mag ook enige diepgang hebben voor Booking Company. Cathérine Moerkerke – je kent haar van de VTM-reeks ‘Succesrijk! Topondernemers in Vlaanderen’ – wil als moderator met ondernemers uit het publiek praten en na haar serie ook haar eigen conclusies delen over de mindset van ondernemers. En zo zorgt zij voor verrassende verhalen en anekdotes uit het bedrijfsleven te lande.

The Booking Company helpt jou van 2019 een bedrijvig jaar te maken!