Beleef de transformatie van een verlegen meisje tot een oogverblindende prinses met glazen muiltjes, op zoek naar liefde en geluk. 🌟

Elk jaar brengt Deep Bridge bekende en nieuwe sprookjes op de planken, ‘with a twist’. Bezoekers mogen zich verwachten aan een totaalbeleving voor, tijdens én na de show. 🎉

Na het succes van ‘Doornroosje’ brengt Deep Bridge in de paasvakantie van 2019 een nieuwe sprookjesmusical naar Antwerpen, Gent & Hasselt. ‘Assepoester’ is een klassieker en blijft van alle tijden, magisch en ontroerend.

In een land hier ver vandaan woont een mooi en lief meisje, Assepoester. Maar Assepoester is niet gelukkig. Ze wordt door haar stiefmoeder verplicht om hele dagen te wassen, poetsen, strijken en koken. Dankzij de goede fee kan ze dan toch naar het bal om het hart van de prins te veroveren. Maar ze heeft weinig tijd, want de betovering wordt om klokslag twaalf uur verbroken.

Assepoester speelt vanaf 7 april in Theater Elckerlyc (Antwerpen), Capitole (Gent) en Ethias Theater (Hasselt).

Tickets zijn te koop vanaf €22, meer info vind je op de website van Deep Bridge.