Kate Ryan – 80 Was Machtig

Met haar 80 Was Machtig tournee bewijst Kate Ryan dat ze niet alleen een geweldige performer en verteller is, maar ook dat ze samen met haar band de beste muziek uit de jaren 80 live tot leven kan wekken. Nostalgie en (her)beleving, een niet te missen concert!

Op muzikaal, cultureel, politiek, sportief én modieus vlak hebben de jaren tachtig een heleboel goede (en foute) dingen opgeleverd. Met muziek als rode draad neemt 80 was machtig het publiek op sleeptouw door de eighties.

Een optreden balanceert op die altijd spannende grens van credible & incredible die de jaren 80 machtig maakt. Een flinke flashback is onvermijdelijk.

Kate Ryan (°1980) is samensteller, verteller en uitvoerder van dienst. On stage wordt ze begeleid door een combo ijzersterke muzikanten