BEST VERKOCHTE BOEK VAN 2018

Nog Eenvoudiger van Pascale Naessens

Uitgeverij Lannoo is ontzettend fier te mogen melden dat Pascale Naessens voor de 4de keer in 5 jaar tijd de titel van Best Verkochte Boek van het jaar op haar naam mag schrijven. En eigenlijk staat Pascale zelfs twee keer op het podium, want ook het 3de best verkochte boek (Puur & Lichter) is van haar hand.

 

Een goed kookboek maken is één ding. Een goed kookboek waarnaar de Vlaming verlangt, dat de Vlaming nodig heeft, dat de Vlaming helpt in zijn dagdagelijkse leven, dat is een ander verhaal. Nog Eenvoudiger werd pas in september 2018 gelanceerd. Dat het boek alsnog het best verkochte van het jaar werd, toont heel duidelijk aan dat het inspeelt op de behoefte van de Vlaming: gezonde maaltijden die snel klaar zijn, maar tegelijkertijd heerlijke en volwaardige gerechten zijn die verzadigen.

 

We hopen dat Nog Eenvoudiger en Puur & Lichter jullie heel veel kook- en leesplezier mogen bezorgen in 2019!