Onze ambassadeurs

Het was 21 januari. In de Kapel in Merksplas.
Die glimlach op mijn gezicht sindsdien!? Wel, hoe zal ik het zeggen?
Mijn feestje met The Booking Family was één schot in de roos, of liever, een salvo schoten in een boeket rozen.
 
Op de bloedmooie zang en het fijne gitaarspel van Sarah Neyrinck was er het onthaal van de meer dan 250 gasten op de rode loper door een champagnedame én mezelf, in de rol van gastvrouw van dienst.
 
Komiek en Slimme Mens Bert Kruismans nodigde klanten, media, artiesten uit om ambassadeur te worden van The Booking Company. En om dat kracht bij te zetten, liet Sandra Kim vanop het middenpodium alom monden openvallen, liet acrobate Noi Pakon aan de trapeze iedereen naar adem happen en oogstte de glorieuze terugkeer van Isabelle A met Les Copines alom laaiende reacties op hun shiny outfits, hun nieuw decor en straffe begeleiders voor hun gebalde medleys (van rock, 90’s hits, power pop en disco tunes).
 
Uiteraard kon je op, voor, achter het podium er niet naast kijken: Get Ready!, Swoop, Blitz, Gene Thomas, DJ Wout,… ze waren er allemaal. Maarten Vancoillie draaide met Sakso op volle toeren en Robert Abigail draaide met Mr. Unique omzeggens helemaal door.
 
Overigens, Robert Abigail is onze jongste aanwinst en voortaan exclusief te boeken bij The Booking Company. 
 
Bekijk hier de aftermovie en word ambassadeur van The Booking Company.