Dankzij de “foute” remix van Q-dj’s Dorothee Vegas en Like Maarten, scoren De Romeo’s met hun lijflied ‘Viva De Romeo’s’ nu ook een succes in de hitlijsten. “Al jaren is het liedje een meezinger en één van de hoogtepunten tijdens onze optredens, maar een officiële chartnotering hadden we met ‘Viva De Romeo’s’ nog niet te pakken. Dat is nu gelukt en we merken dat het liedje zelfs een tweede leven heeft gekregen, want tegenwoordig moeten we het op sommige plaatsen twee keer zingen, zo hard gaan de mensen uit hun dak”, zegt het trio in koor. Eind deze maand zijn De Romeo’s mee de blikvangers op De Foute Party van Q in Flanders Expo, Gent. De heren zijn en blijven een absolute aanrader voor elke organisatie die zoekt naar een maximale feestgarantie!

Live on tape    :   1 x 30 min aan een prijs van 3.950 Euro excl. BTW
Met live band :   1 x 75  min aan een prijs van 8.450 Euro excl. BTW