Met een Frans accentje zorgt Gene Thomas voor een tropische zomer en een warm najaar!

Als ketje van Brussel vindt Gene Thomas het geestig om een Nederlandstalige song te voorzien van een Franse toets. Vorige zomer scoorde hij met ‘Soleil soleil’ en dit jaar trakteert Gene op een nieuwe oorwurm: Je ne pense plus qu’à toi’.   “De titel is Franstalig, maar voor de rest is alles in het Nederlands en zing ik over de liefde en over enkele toffe plekjes in onze hoofdstad. Ik ben tweetalig opgevoed. De voorbije weken nodigden Joe-dj’s Sven Ornelis en Kürt Rogiers mij uit om Franse meezingers in een nieuw jasje te stoppen. Dat was heel geestig en de kans is groot dat we de nummers binnenkort digitaal uitbrengen, zeker als ik kijk naar de reacties van de luisteraars en de berichten op sociale media”, zegt Gene.

In juli en augustus is Gene op de baan als soloartiest, met zijn liveband en met de Vlaanderen Boven Band. Hij is aan zee te gast bij Kim Debrie (Radio 2, Plage Préférée) en werkt ondertussen aan nieuwe setlisten voor het najaar. “Akoestische optredens op kerst- en wintermarkten vind ik fijn. Ik ben iemand die houdt van winter, van gezelligheid en van menselijke warmte. Liedjes spelen, glühwein drinken en een babbeltje slaan met de mensen vind ik het tofste wat er is. Met alle plezier komen we spelen en wordt het repertoire aangepast aan de locatie en omgeving. Wedden dat de mensen de koude in één klap vergeten?

https://www.youtube.com/watch?v=YA23U7xhnwM