Haar debuut op Werchter smaakt naar meer.

Katrin (Kat) Kerkhofs bewees al dat ze van zowat alle markten in de entertainmentwereld thuis is. Tijdens de afgelopen editie van Rock Werchter maakte Kat Kerkhofs totaal onverwacht haar debuut als dj. De feestende massa ging een half uur lang uit zijn dak op heerlijke mixen van o.a. Backstreet Boys, LMFAO, Steve Aoki, Sam Gooris, Genuwine, Sigma en Spice Girls. De sets van DJ KitKat zijn duidelijk even veelzijdig, bruisend en pure party als de dame zelf!
Ze draaide zowat alle verschillende genres zoals Urban, dance, R&B, stevige rock, Vlaamse klassiekers…“Ik doe niet aan hokjesdenken, dus ook niet in de muziek. Alles kan en mag in mijn sets, als de mensen zich maar amuseren!”, reageert een enthousiaste Kat Kerkhofs.

Na haar geslaagde debuut op Werchter, heeft Kat de smaak duidelijk te pakken en gaat ze door als DJ KitKat.