Lange nachten en bangelijke feestjes met The Booking Company

Ook zo genoten van dat extra uurtje slaap het voorbije weekend? Alle energie is welkom tijdens de lange nachten van de donkere maanden: de feestagenda van The Booking Company staat immers boordevol met lekker, lekkerder, lékkerst!

Kobe Ilsen & Viktor Verhulst hoeven amper noch introductie. Het zijn niet alleen beste copains en zowat de populairste tv-snoeten van het moment, maar samen draaien ze ook op de grootste festivals en de hipste discotheken van het land. 

En van mooie jongens gesproken… Say hello to Brecht, Ryan, Aaron, Ruben en Simon: momenteel nog vijf vrij onbekende jongemannen, maar als het van hen afhangt, zijn ze binnenkort als boysband BOBBY ‘the next big thing’ in de Vlaamse showbizz. De Vlaamse One Direction, anyone? 

Of zijn vinnige dames met een hoek(je) af meer jouw ding? Dan hoef je niet verder te zoeken dan Les Copines. De voorbije zomer prijkte live-act Les Copines op talloze affiches, zoals nieuw festival N8 in Wommelgem, de Druivenfeesten in Overijse, enzovoort. En de trein raast door. Zo haalde Ianthe Tavernier afgelopen weekend nog een eervolle vijfde plek in ‘Dancing with the Stars’. Helle Vanderheyden schittert op dit moment dan weer in ‘La Cage au Folles’. Op de première van die musical was het overigens Copines-collega Isabelle A die alle aandacht naar zich toe trok, door zich te verkleden als… man 🙂

Kortom, de dames hebben het druk-druk-druk! Nog meer populariteit en feestgehalte op uw podium… boek Les Copines, het party-concept voor 2020 op uw event!

Evenzeer een vaste waarde: Swoop. Hun allereerste doortocht op Kamping Kitsch –match made in showbizzheaven!- was er eentje voor de geschiedenisboeken. Op 16 november volgt hun verjaardagsconcert en de voorstelling van een nieuwe cd, tijdens Bal Masqué in Oudenaarde. Daarnaast geeft Swoop present voor de vele winterbars en ijspistes die Vlaanderen rijk zijn. En 2020 oogt al even Swoopkleurig, met optredens op zowat alle grote schlagerfestivals.

Onze Belgische Songfestivaltrots en queen van de bedrijfsfeesten Sandra Kim legde dit jaar al een ongelofelijk mooi parcours af. Zo was het genieten geblazen van die machtige stem tijdens ‘The Best of Musicals’ in de Antwerpse Stadsschouwburg Antwerpen of de Bierfeesten in Oudenaarde. We kunnen blijven doorgaan hoor: haar Bella Italia project waarmee ze het Rivierenhof en de Gentse feesten aandeed, het feest van Wallonië, Bal Populaire in Gierle… All hail queen Sandra!

Ken je BlitZ al? Naast #LikeMe en de Ketnetband is dit zowat de populairste kidspopact. Ze toeren heel Vlaanderen rond met eigentijdse kindermuziek en vernieuwende, leuke kindershows: interactief, vol muziek, dans en spel. Momenteel zijn Pieterjan en Jens in volle voorbereiding voor de Sinterklaasshows, inclusief nieuwe videoclip rond de goedheiligman. Uitkijken naar de spiksplinternieuwe show van 2020 mag vanaf…nu!

Ok, ze komen misschien wat laat in deze nieuwsbrief, maar om de boys van Get Ready! zelf te citeren: ‘Laat, ’t is nooit te laat’. Het viertal stond afgelopen zomer op de meest uiteenlopende events, van Antwerp Pride tot een bedrijfsfeest van Nike. Momenteel werken Glenn, Jimmy, Koen en JM hard aan een nieuw album dat in het voorjaar gepland staat. En voor de 90’s fangirls onder jullie: momenteel valt het viertal zoals in hun hoogdagen te bewonderen in jongerenblad Joepie, dat eenmalig terug in de rekken ligt naar aanleiding van Rode Neuzen Dag. 

Tot slot nog een tip voor de nabije toekomst: vanaf april 2020 start Belga, bestaande uit Rik Verheye, Matteo Simoni, Bart Hollanders en Stef Aerts, ofwel de Callboys uit de populaire tv-reeks. Te boeken voor festivals en live-events. Sorry dames: niét als gigolo’s, wel voor het eerst als muziekgroep.

Leve de lange donkere nachten, leve het winteruur 😉

Denk aan feest en The Booking Company maakt het waar.

Liefs,
Kim

What do you want to do ?

New mail