Het nieuwe album ‘Tweesprong’ van Clouseau meteen goed voor goud!

Woensdag stelde Clouseau hun nieuwe album ‘Tweesprong’ voor in de feestzaal Eldorado in Humbeek.

Daar kregen ze te horen dat ‘Tweesprong’ meer dan 10.000 keer is voorbesteld, goed voor een gouden award!

‘Tweesprong’ is hun dertiende Nederlandstalige plaat.

Geweldige, volwassen popmuziek, zoals alleen Clouseau die kan maken. De ene song is inhoudelijk al wat vlotter verteerbaar dan de andere, Koen en Kris gaan de moeilijkere onderwerpen niet uit de weg, maar gaan er samen doorheen. Dat is ook een beetje de rode draad in het album. Sommige nummers tonen hoe schoon en motiverend het leven en de liefde kunnen zijn, andere songs tonen dan weer de minder fraaie kant van die liefde – want ze kan je ook zwaar onderuit halen. Vandaar dat de keuze voor ‘Tweesprong’ als albumtitel niet onlogisch is. Eerlijkheid, warmte en soms verkilling, levenslust en soms ook twijfel, diepe vreugde en soms ook bittere ontgoocheling: al die emoties hebben hun plaats op ‘Tweesprong’.