In januari gaan de opnames van het tweede seizoen van ‘The Voice Senior’ van start.

Van de jury van seizoen 1 blijft er maar één iemand meer over!   VTM vervangt Natalia, Dana Winner en Helmut Lotti, alleen Walter Grootaers mag blijven

In seizoen twee krijgt Walter het gezelschap van Karen Damen, André Hazes en Sam Gooris.

“Ik weet van mezelf dat ik niet de beste zanger ben”, zegt Sam Gooris regelmatig. Hij noemt zichzelf dan ook coach en geen zangleraar.

Sam is maar wat blij dat de makers van ‘The Voice Senior’ aan hem gedacht hebben, de zanger is fan van het programma en zag tijdens het vorige seizoen hoe niet alleen de kandidaten maar ook de coaches zich amuseerden en dat laatste is voor Sam Gooris het meest belangrijke. “Of je nu de beste zanger bent of niet, dat maakt niet uit. Wat je op een podium doet, dat is belangrijk. Als ik die mensen zangles zou moeten zegen,dat zou niet goed komen, daarvoor ga ik mij dus laten bijstaan door een superteam. Maar ik sta wél al 30 jaar op een podium, en ik weet hoe je een publiek mee krijgt.”