fbpx

Andy Peelman

Aalstenaar Andy Peelman begon zijn carrière als politie-inspecteur, een job die hij combineerde met theater. “Ik sta graag op een podium en acteren was al van kindsbeen af één van mijn passies. Toneeltjes opvoeren, op familie- en buurtfeestjes, vond ik gewel-dig.” Als inspecteur Koen Baetens brak Andy door bij het grote publiek in de VTM-serie: ‘Echte Verhalen: De Buurtpolitie’. Voor hij verscheen in de populaire serie, was Andy ook al te zien in ‘Loslopend Wild’ en de kortfilm ‘1 Taxi 2’.

Naast hoofdrollen in de films ‘De Buurtpolitie: De Grote Geldroof’ en ‘De Buurtpolitie: De Tunnel’, speelde Andy ook gastrollen in ‘Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer’ en ‘Baba Yega: The Movie’.
Andy is ook een veelgevraagde gast in talkshows.

Tijdens het VTM-programma ‘Boxing Stars’ leerde Andy Peelman Marie Verhulst kennen, waarmee hij een duo vormde in het succesvolle tv-programma ‘2 Sterren Restaurant’. Peelman is een geliefde volksmens, die mede dankzij het VTMKZOOM-programma ‘Wa-kandy’, waarin hij zelf dingen uittest, zeer populair is bij de jeugd.

Andy is te boeken als presentator van uw events, bij The Booking Company!

Boek Andy Peelman voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.