fbpx

Clan Hunaerts

De zeskoppige partymachine werd eind vorig jaar opgericht en had voor de start van de zomer nog maar een tiental optredens op haar palmares.

Ondertussen bewezen ze dat Clan Hunaerts een blijver is!

Fans van Geert Hunaerts weten ongetwijfeld dat de thuis-acteur ook een begenadigd zanger is. Hij schitterde in het tweede seizoen van steracteur sterartiest. In de jaren negentig vormde hij samen met Tijl Corremans (nu Voice male) de groep Duwo.

Sinds december 2016 mag hij clan Hunaerts toevoegen aan zijn lijstje met muzikale projecten. De coverband ontstond op vraag van muzikant Joost Van Den Broeck, voormalige drummer van De Laatste Showband. Joost harkte een geweldig goede band bij elkaar en koos voor Geert Hunaerts als frontman.

Clan Hunaerts is een coverband met een aanstekelijke playlist, gebracht door muzikanten van de bovenste plank. Ze hebben dan ook bewust gekozen voor een minder voor de hand liggende playlist, met minder klassieke nummers die toch nog steeds zeer bekend in de oren klinken. Nummers van The Police, Robbie Williams, George Michael, Jason Mraz, Daft Punk, Arsenal, enz … passeren allen de revue.

Ambiance en plezier, zowel op als voor het podium zijn hiermee dan ook verzekerd.

Boek Clan Hunaerts voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.