fbpx

Clown Pleks

SHOWPROGRAMMA’S voor kinderen
PER PLEKS SHOW: 60 minuten
Deze interactieve show neemt alle kinderen mee naar de wereld van goochelen, spel en muziek.
Op een komische manier komen allerlei toffe goochelnummers aan bod, gecombineerd met muziek en dans.

FLEXI-PLEKS SHOW : 2 x40 minuten
Clown Pleks en zijn assistent Timo vermaken alle kinderen in deze wervelende show. Iedereen kan en mag assisteren op het podium bij toffe goocheltrucks, nu eens met een diertje dan weer met een kleurrijk attribuut. Ook hier staan humor en plezier op de eerste plaats. Als bekende liedjes weerklinken staat iedereen op z’n stoel te dansen.

AMBI-PLEKS SHOW : 2×60 minuten
Goochelnummers met een duif en konijn worden op originele manier afgewisseld met talrijke andere verbazingwekkende trucks. Nog nooit heb je papa zo zien blazen om een ballon vol lucht te krijgen of wist je dat mama kon zweven? Natuurlijk, ook hier, kinderen aan de macht, want zij spelen de hoofdrol. Een medley van recente en andere bekende liedjes zorgt voor een spetterende finale.

Deze shows worden aangepast aan de periode van o.a.: Carnaval, Pasen, communie- en lentefeesten, school- en grootouderfeest, kermis, festival, Sinterklaas en Kerstmis…
In verschillende periodes zijn de prijzen wel enkel op aanvraag.

SHOWPROGRAMMA’S voor volwassen

VOLWASSENEN & SENIOREN.
Pleks & Timo : als clown en assistent of
Pleks & Timo : als duo (zonder clown)

*PLEKS & TIMO: 60 minuten
Wij vermaken het publiek met een combinatie van humor, illusienummers en meezingers. Voor de ogen van de aanwezigen gebeuren er talrijke onverklaarbare dingen waar nog lang zal over gepraat worden.

*PLEKS & TIMO IN SHOWPROGRAMMA. Clown + typetjes
We kunnen met verschillende acts en typetjes in een showprogramma ingezet worden tussen andere artiesten. Komische en visuele acts behoren tot het geheel.

*DE LEUK-LEUK-LEUK SHOW: 2×45 minuten
In deze show worden Pleks & Timo bijgestaan door zangeres Joyce Angora. Naast de gebruikelijke grappen en grollen met humor en visuele acts, zorgt Joyce voor de nodige ambiance. Een uitgebreide repertoire met schlagers, meezingers en internationale hits passeren de revue. Door deze samenwerking, krijgt u een afwisselend spektakel te zien.

*DE SCHLAGERSHOW: 2×60 minuten
In deze show zijn het Pleks & Timo die de humoristische en visuele acts voor hun rekening nemen. Het jonge Duo Melodie zorgt voor het muzikale gedeelte. Zij zingen de meest gekende schlager hits en begeleiden dit alles op keyboard. Het wordt pas echt feest als ze met hun accordeons de zaal intrekken. Ook de trompet is hier niet ver weg. We brengen dus een zeer afwisselende show waar naast humor en zang ook de muzikale inbreng zeer groot is en de polonaise meermaals wordt ingezet.

Boek Clown Pleks voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.