fbpx

De Choco Gang

Behoefte aan een stevige opwarmer , of een swingende afsluiter voor een geweldig kinderevenement? Dan is De Choco Gang dé muzikale bom die de boel helemaal op stelten kan zetten.

De Choco Gang is dé Vlaamse kidsband waar jazz extra in de verf wordt gezet, of beter gezegd “in de chocolade”.

6 topmuzikanten, zanger en entertainer Eric Baranyanka en Ilse La Monaca nemen de kids gedurende 75 minuten mee op muzikale wereldreis.

Met een repertoire van de meezingers van Spring, plop, Mega Mindy en Piet Piraat, tot zelfs een bewerking van James Brown, laat De Choco Gang kids van 3 tot 12 jaar én hun ouders en grootouders shaken , swingen en luidkeels meezingen.

De live muzikanten zijn één voor één knettergek en laten net zoals Eric en Anneke de kinderen kennis maken met mindergebruikelijke muziek instrumenten zoals oa. percussie, fluit, viool, klarinet en zelfs een doedelzak

Ben je dus opzoek naar een 75 minuten durende muzikale kindershow, onder leiding van 2 bekende TV-gezichten en zes top-live-muzikanten die dol zijn op jazz en chocolade?

Of kiest u voor een knotsgekke kinderdisco?

Als er tussen het vele schoolwerk nog tijd is voor een portie entertainment, muziek en dansfun, denk dan zeker aan de De Choco Disco voor jouw school- of stads/gemeentefeest! Choco Disco is méér dan zomaar een kinderdisco.

Het is een 60 minuten pure show en entertainment voor de kinds, overgoten met een magisch sausje van overheerlijke chocolade. Eric Baranyanka, Ilise Lamonaca (ex. Ketnet) en DJ Esteban Locco ( ex. Ketnetband) van De Choco Gang brengen ene flitsende muzikale show met talloze kidshits, spelletjes, special acts, en …. Lekkere kadootjes!

Kinderdisco? Natuurlijk! Ook kids houden er van om lekker uit de bol te gaan op de bekende kindermuziek van Studio 100, Ketnet, VTM Kazoom, en natuurlijk… op de coole hits van de enige echte Choco Gang! DJ Michelangelo heeft ze allemaal mee! Binnen no time wordt elke ruimte omgetoverd in een echte coole kinderdisco met een klinkende geluidsinstallatie en fantastische lichteffecten! De kids mogen constant meezingen in de microfoon en mogen hun stem door de boxen laten knallen!

Naast alle verzoekjes die de Choco Disco zal draaien en dansjes die Eric, Ilse en DJ Esteban Locco de kids zullen aanleren, worden er ook veel leuke spelletjes en gekke wedstrijdjes gespeeld waarmee er natuurlijk leuke en lekkere prijsjes te winnen vallen. De Choco Disco zorgt ervoor dat de kids geen seconde kunnen stilzitten! Let’s party!

Boek De Choco Gang voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.