fbpx

Jonach en Youssri

Twee vrienden die samen een lange, maar onvergetelijke weg hebben afgelegd. We leerden elkaar kennen op het Koninklijk Instituut Woluwe, een school voor jongeren met een zintuiglijke beperking en met authismespectrumstoornissen.
We zijn allebei blind, maar wat muziek betreft, voelen we elkaar goed aan.

“Koda” is de naam van het beertje uit de Disney-film Brother Bear. Het beertje heeft een speciaal karakter en een heel eigen persoonlijkheid maar is toch een opvallend wezentje. Wij proberen ook in alles wat we brengen onze eigen ‘touch’ te steken.
We zijn een klein groepje, maar vallen desondanks met onze twee verschillende karakters op omdat we elkaar op een zeer bijzondere manier aanvullen.
Maar, ‘koda’ wordt in muziektermen ook gebruikt als einde van een song. In dit einde bouwt zich meestal een muzikale spanning op, en geeft men meestal het beste van zichzelf om mooi af te sluiten. Dat is ook het doel van onze groep. Het einde (de koda) van een optreden is voor ons ook een aanleiding om te leren uit onze ervaring, om er de volgende keer nog een beter resultaat van te maken.

Boek Koda voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.