Mademoiselle Luna

DJ Mademoiselle Luna begon haar carrière als danseres, en in 2003 lanceerde ze zichzelf als DJ en zette ze alles op alles om gerespecteerd te worden in deze toch wel heel mannelijke wereld.
Alles kwam meteen in een versnelling, haar talent en haar Sexy glamoureuze stijl bezorgden haar al snel een vaste plaats in dancings als B club, Fiesta Club en Mirrano Continental in Brussel.
Op dit ogenblik kunnen we stellen dat DJ Mademoiselle Luna behoort tot de Top van de Belgische DJ’s en draaide ze reeds in alle grootste clubs en events van ons kleine landje. Maar ook buiten de grenzen heeft ze al menig respect gewonnen en is haar naam niet onbekend. Zo draaide ze reeds op verschillende events in Frankrijk, Corsica Portugal, Marokko, Spanje en Algerije, waar ze het publiek impressioneerde met haar Technische kunnen.


Ook in de studio laat Mlle Luna er geen gras over groeien, zo heeft ze al 3 hits op haar naam staan, « Shining on my own » met Linda Lee Hopkins (Airplay music), « Forever Dj » geremixed door Digital Mode (Pool E Music) en « Get ready 2 Dance » met Mister Cosmic (Gun Records).
Velen hebben reeds bevestigd dat Mlle Luna één van de beste Belgische Female Dj’s is en dit dankzij haar technische kunnen en haar Groove, House en Electro Stijl.
Kortom, dit stukje vuurwerk is niet te stoppen en moet men gewoon in actie gezien hebben!

Boek haar nu bij The Booking Company!

Boek Mademoiselle Luna voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.