BlitZ

775,00

AVAILABLE

Pieterjan en Jens vormen al 10 jaar het kidspopduo “BlitZ”. 

Het entertainen zit hen al van jongsaf aan in het bloed. 

De 2 kinderhelden leerden elkaar kennen als monitor op de plaatselijke speelpleinwerking waar ze de entertainment microbe al snel te pakken kregen. Hun allereerste zelfgeschreven lied “Badaboem” werd in 2008 even wereldnieuws toen hiphop-ster Usher voor z’n single “Make Love In This Club” precies dezelfde melodie gebruikte. Terwijl de jongens hun nummer eerder uitbrachten. De rest is geschiedenis. Het begin van een BlitZ verhaal met vele kids hits. 

Ondertussen toeren Pieterjan en Jens al vele jaren Vlaanderen rond met interactieve kindershows en muzikale bandoptredens. Met hun snel meezingbare hits zoals “Tijd Voor Een Selfie” en “Jambolé!” die al op o.a. VTM Kzoom passeerden,  bekoren ze het jonge volkje!

Inspelen op rages en trends doen de jongens maar al te graag. Zoals ook vorige zomer. Met de Pokémon single “Gotta Catch ‘Em All” groeide hun populariteit, stonden ze nationaal in alle kranten en brachten ze die zelfs live bij “Plage Preférée” op Radio 2. 

Nu is het opnieuw uitkijken naar het feestjaar 2017 waarin BlitZ hun 10-jarig jubileum viert met een gloednieuw album!

Zingen, dansen, interactie en vooral veel fun staan centraal in hun supercoole show die niet alleen de kinderen uit de bol doet gaan, maar ook een big smile tevoorschijn tovert bij de ouders! 

Categorie:

Beschrijving

Z

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

[ninja-popup ID=1773]

Extra informatie

Genre

Kids- en tienershow

https://www.facebook.com/blitz4kidz/

Welkom bij The Booking Company! Bent u op zoek naar Benelux Theater?Open de website van Benelux Theater
+ +