Coco Jr. & The All Stars

4.500,00

Een ervaren entertainer én actueel volop in de spotlight in 2018!

De muzikale meerwaardezoeker hoeft allang niet meer op zijn honger te blijven zitten. Vergeet de doordeweekse fastfood-clichés die je bij de meeste partybands voorgeschoteld krijgt, en geniet van een licht verteerbaar alternatief uit de Haute Cuisine.

Cocojr.& The All Stars zijn een internationaal gezelschap van rasmuzikanten en topzanger/essen die niet ongenuanceerd kiezen voor de (populistische) weg van de minste weerstand, maar voor een secuur uitgekiend repertoire.
Uw muzikale smaakpapillen worden geprikkeld door een kruidige mix van pop, rap, funk, R&B, reggae, soul en dance. Een smaakvolle melange van 30 jaar dance-anthems en hedendaagse floorfillers, die stomend wordt opgediend met altijd vers blijvende ingrediënten als creativiteit, enthousiasme en passie.

Cocojr.: vocals
Ibernice Macbean (NL): vocals
Nina Babet (UK): vocals
Patrick Dorcean (HT): drums
Wladimir Geels (NL): bass
Luc Weytjens: keyboards
Rick Aerts: guitars

Coco Jr is nu ook te boeken in de formule van Coco Jr XL. Deze formule, Cocojr. XL, is qua live-band een heel stuk uitgebreider (extra blazers, percussie, enz).  Zo kunnen de hits van The Dinky Toys én de hits uit de nieuwe reeks van ‘Liefde Voor Muziek’ (start april ’18) extra gebracht worden.

Categorieën: ,

Beschrijving

  • :
Welkom bij The Booking Company! Bent u op zoek naar Benelux Theater?Open de website van Benelux Theater
+ +