DJ Maarten Vancoillie

PRIJS OP AANVRAAG

AVAILABLE

Maarten Vancoillie is een Belgische radio-dj. Hij presenteert op het Vlaamse radiostation Q-music.

Maarten Vancoillie begon zijn radiocarrière bij Urgent.fm. Daar presenteerde hij vooral het avondprogramma Antenne. In 2009 startte hij als redacteur bij Radio 2, nadat hij de wedstrijd Belgodyssee 2009 had gewonnen. Daar werkte hij mee aan de programma’s Mooie DagenEn Nu Serieus en A La Prima.

In de zomer van dat jaar verving Maarten Vancoillie, Elias Smekens op zaterdag- en zondagnamiddag bij MNM. Aan het einde van 2009 verhuisde Maarten Vancoillie naar de commerciële radiozenders Q-music en JOE fm om er aan de slag te gaan als programmamedewerker. Hij volgde er ook de Q-Academy, de opleiding tot Q-DJ.

Van september 2010 tot juni 2011 presenteerde hij ‘s nachts bij Q-music tussen 4 en 6 uur samen met Jan Thans het programma Jan en Maarten beginnen eraan en werkte hij achter de schermen mee aan het programma Ornelis & Rogiers Showtime. Van 29 augustus 2011 tot juni 2012 presenteerde hij zonder Thans tussen 4 en 6 uur. Vanaf september 2012 was hij alle weekdagen van 18 tot 21 uur te horen. Vanaf de zomer van 2013 presenteerde hij ook samen met Dorothee Dauwe het ochtendblok van Q-music tijdens de schoolvakanties. In 2014 presenteerde hij samen met Sven Ornelis de Q-ochtendshow Ornelis en Vancoillie. Vanaf 2015 doet hij dit opnieuw met Dorothee Dauwe.

Een professionele DJ-set van 1x 60 / 90 / 120 min als ideale warming-up voor elk evenement, de perfecte afsluiter voor een spetterende afterparty. Zowel voor privéfeesten, bedrijfsevenementen, festivals of fuiven.

 

dj-set :
PRIJS OP AANVRAAG
Categorie:

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

[ninja-popup ID=1773]

Extra informatie

Genre

Dance

This is not a valid facebook url URL social_plugin="false"

Welkom bij The Booking Company! Bent u op zoek naar Benelux Theater?Open de website van Benelux Theater
+ +