Les Copines

2.495,004.350,00

Les Copines :  Live on tape     – 40 minuten – 2495 euro
Les Copines :  Live met band – 80 minuten – 4350 euro

Covers brengen is één ding; ze met dezelfde energie en overgave spelen als Les Copines is vrijwel ongezien. De creatieve mix van muziek en spektakel, met de nodige dosis humor en zelfrelativering, maakt hen tot de absolute top in cover- en feestbandland.

Dit succesvolle party-concept werd uit de grond gestampt door Isabelle A. Samen met haar partners-in-crime Ianthe Tavernier en Helle Vanderheyden maakte ze van Les Copines in no time een gevestigde waarde voor al uw bedrijfsfeesten en festivals groot en klein.

Wie zeg je?

Isabelle A behoeft weinig introductie. In de jaren 90 werd ze onsterfelijk in Vlaanderen dankzij dat ene nummer dat in ons collectieve geheugen gegrifd staat: ‘He Lekker Beest’. Inmiddels is Isabelle uitgegroeid tot een volwassen vrouw, die nu eindelijk met plezier terug kan kijken op haar inmiddels lange carrière. Na haar deelname aan ‘Liefde voor Muziek’ in 2017 kreeg iedereen ook die volwassen vrouw te zien, en albums ‘Zo zal het zijn’ en de recente opvolger ‘Sjokola’ zorgden voor een triomfantelijke terugkeer.

Ianthe Tavernier is dan weer een drukbevraagde (musical)actrice met rollen in ondermeer ‘De Kleine Zeemeermin’ en ‘Iedereen Beroemd’. Ook in populaire tv-reeks ‘De Buurtpolitie’ bleef ze niet onopgemerkt, net als in ‘Steracteur Sterartiest’. Na Ariël in ‘The Little Mermaid’ en Grietje in ‘Hans & Grietje’ hijste Ianthe zich het voorbije jaar in het kostuum van Jasmine voor de musical ‘Aladdin’. Alwéér een hoofdrol. In ‘Dancing with the stars’ op VIER liet ze zich van een nieuwe kant zien.


Muziekbeest pur sang Helle Vanderheyden tot slot kent u als prinses Iris in ‘Prinsessia’ en Martha in ‘De Kotmadam’. 2019 was een druk jaar voor Helle, met rollen in drie topmusicals: ‘Spamalot’, ‘La cage aux folles’ en de titelrol in ‘Assepoester’. Volgend jaar schittert ze trouwens in een moderne musicalklassieker, ‘Mamma Mia’.

Isabelle, Ianthe, Helle. Geen voorspelbare babes, wel drie sexy, stijlvolle en slimme podiumbeesten  die ambiance willen brengen voor een zo breed mogelijk publiek. Zowel live als on tape knallen de dames met een selectie van all time pop- en dance-hits en ultieme meezingers. Verwacht gebalde power. Verwacht spitse medleys. Verwacht een uitgekiende look. Verwacht 90’s klassiekers. Rock. Disco. Polonaise. En verwacht vooral een hoog-hoger-hoogst feestgehalte.

klik hier voor de nieuwe movie van LES COPINES LIVE !

live-met-band :
4.350,00
live-on-tape :
2.495,00
Categorieën: ,

Beschrijving

  • :