Liliane St. Pierre

PRIJS OP AANVRAAG

Met Paco Garcia, haar andere protégé uit X Factor, duikt ze de studio in om diens debuutalbum te producen. De samenwerking wordt tevens bekroond met een single waarop het duet ‘Run to me’ wordt ingeblikt. Even voordien heeft Liliane de solo-single ‘Mijn leven’, een bewerking van Shirley Bassey’s ‘This is my life’, op Vlaanderen losgelaten.

In 2007 besloot Liliane geen single op de markt te brengen en ook haar zestigste verjaardag in 2008 vierde ze zonder nieuw werk. Een bewuste keuze, niet alleen uit economische overwegingen maar ook in het besef dat Vlaamse producties stiefmoederlijk behandeld werden op heel wat radiozenders.

Optreden daarentegen blijft Liliane met veel overtuiging doen. In augustus 2007 werd ze uitgenodigd op de Schlagerpride in de zweedse hoofdstad Stockholm waar ze voor 15.000 enthousiaste toeschouwers haar songfestivalbijdrage ‘Soldiers of love’ bracht.

2009 diende zich aan als feestjaar: Saint-Pierre staat 45 jaar op de planken. Het jaar werd ludiek ingezet met een gastrol in de vtm-comedyreeks ‘De Kotmadam’. Op 23 april stond Liliane in het Antwerpse Sportpaleis tijdens de achtste editie van ‘Houden van…’.

Categorie:

Beschrijving

  • :
Welkom bij The Booking Company! Bent u op zoek naar Benelux Theater?Open de website van Benelux Theater
+ +