Beschrijving

Na onze passage op Maanrock afgelopen zomer, kreeg ik de raad om ons even aan jullie voor te stellen, omdat wij mogelijks zouden kunnen passen op de Nacht van de Gasthuisstraat te Turnhout die jullie organiseren.

Radio Botanique maakt sinds 2014 festivals, bedrijfsevenementen en fuiven onveilig: 6 zomers Parkpop Mechelen, driemaal de legendarische Weerdse Bierfeesten,  Waver Feest, Beerputrock Beerzel, Halfoogstfeesten Beverlo,… Afgelopen zomer maakten we een droom waar en mochten we het Maanrock-festival afsluiten.

Radio Botanique is niet zomaar een discobaar. Als drie werkpaarden krijgen we elk publiek aan het dansen, springen en het zingen dankzij een eclectische platenkeuze, dolle jingles, scherpe bindteksten, bizarre rekwisieten en debiele dansjes. Radio Botanique is een geoliede jukebox die alle muziekstijlen naadloos aan mekaar mixt: van Macklemore tot de Spice Girls, van Dimitri Vegas tot Nirvana, van Elvis tot Red Zebra, van Chic tot Beyoncé, van Jimmy Frey tot Billie Eilish.

Nood aan nog meer visueel spektakel? Wij brengen graag partners-in-crime mee: het Va et Vient majorettenkorps, de B-style dance crew, lichtartiest Manuel, stunt-BMX-er Gilles, breakdancers, een saxofoonspeler of zelfs een doventolk. Optioneel uiteraard.

Zijn jullie klaar voor het gevaar van de discobaar?!

(klik hier Maanrock aftermovie!

  • :