Sabine Tiels

PRIJS OP AANVRAAG

Vlaamse singer-songwriter en zangeres pur sang!

Schreef o.a. “Trein”, “Hou je morgen nog van mij?” en haar duet met Marcel de Groot “Is het dit nu?”.

In de jaren ’90 ontpopte Sabien Tiels zich als singer-songwriter en scheerde ze hoge toppen met haar eerste album “Hou je morgen nog van mij” waaruit “Trein” beslist haar grootste hit werd. Het vervolg is gekend. Trouw aan haar eigen muziekstijl baande ze zichzelf een weg doorheen het Nederlandstalige muzieklandschap waarin ze nu als “vaste waarde” wordt gezien.

Voor haar zevende full-album “Mannelijk Schoon” en gelijknamige theatervoorstelling wist Sabien heel wat charismatisch mannelijk schoon te strikken. Ze schreef – gedreven door de muze – 10 fonkelnieuwe songs met niemand minder dan Stef Bos, Nol Havens (VOF de Kunst), Rocco Granata, Johan Verminnen, Berlaen, Guido Belcanto, Stoomboot, Hans de Booij, Wigbert en Marcel de Groot. Het duet “Is het dit nu” met Marcel de Groot werd reeds een regelrechte radiohit! Ook ‘De reis’, het duet met Stef Bos, gooide hoge ogen.

In 2018 scoorde Sabien 2 opeenvolgende top 10-hits: “Hier en nu” en “Jij kent me beter dan ik”. Haar nieuwe album volgt in het voorjaar van 2019.

Klik hier !

 

Categorie:

Beschrijving

  • :
Welkom bij The Booking Company! Bent u op zoek naar Benelux Theater?Open de website van Benelux Theater
+ +