Tess Goossens

PRIJS OP AANVRAAG

Tess Goossens (Antwerpen, 7 oktober 1981) is een Vlaamse omroepster, zangeres en presentatrice.
Haar eerste stappen in de showbizz zet ze als zangeres. Ze brengt enkele singletjes uit, maar raakt bij het grote publiek niet echt bekend.

In 2004 gaat Tess Goossens naar VTM. Haar debuut als omroepster maakt ze op 2 april 2004. Voor VTM presenteert ze verschillende programma’s.
Eind 2006 doet Tess Goossens mee aan het programma Just The Two Of Us. Haar zangpartner is ReBorn. De jury is enorm onder de indruk van Tess’ zangcapaciteiten en ziet in haar de gedoodverfde favoriete. Helaas, Tess eindigt derde.

Begin 2007 zingt Tess Hold on, de nieuwe titelsong van de VTM-serie Spoed, in. Ze tekent daarop een platencontract met ARS Entertainment en deze maatschappij brengt het nummer digitaal uit. ARS Entertainment brengt in de zomer Tess haar eerste echte cd-single “The wild side” op de markt. Het nummer is een kruising tussen pop en rock met country-invloeden en werd geschreven door onder anderen Katrina Leskanich. Voor de opnames werkt Tess samen met producer Ronald Vanhuffel. Het nummer stond enkele weken in de Ultratop 50.

In het najaar van 2007 nam Tess de presentatie van het programma EHBL over van Elke Vanelderen. Tevens werd ze columniste van Steps City Magazine.
In september 2008 werd Tess, samen met Zoë Van Gastel en Sandra Deakin, een van de gastvrouwen van de dagelijkse talkshow DagTv op ATV. Ook vormt ze met Kevin Janssens een duo in het tweede seizoen van Celebrity Shock.

Op 1 april 2009 maakt Tess haar radiodebuut op JOE fm, tot begin 2012 presenteerde ze het avondprogramma Heartbeats. Maar na 3 jaar had Tess nood aan iets nieuws en besloot ze te stoppen met het programma. Heartbeats blijft wel bestaan en wordt verder gepresenteerd door Truus en Els.
Van september 2010 tot december 2011 presenteerde Tess het muziekprogramma De Vlaamse 10.

Tess Goossens kan geboekt worden als presentatrice of voor acte de presence.

Categorie:

Beschrijving

  • :
Welkom bij The Booking Company! Bent u op zoek naar Benelux Theater?Open de website van Benelux Theater
+ +