Torsten

PRIJS OP AANVRAAG

Hoe het begon.
Ik was een jaar of zes toen ik begon te zingen en mijn eerste liedje was ‘Kiri Kiri Kiss me’.
Ik heb nadien meegedaan aan een zangwedstrijd in Lille met de Silverband en heb die toen ook gewonnen. Daar is dan meer en meer uit gekomen. Ik kom uit een muzikale familie, mijn oom zingt ook. Hij doet het Pavarotti-genre, dus meer het klassieke.Voordat ik mijn zaak opende ben ik even gestopt met zingen en ben ik gaan acteren.

Ik heb in Vlaamse soap-series meegespeeld, maar wanneer ik begon met mijn zaak moest ik stoppen met acteren. Ik wou nog wel een toffe hobby hebben en ben dan beginnen op te treden als artiest met allerlei bekende smartlappen.

Dat is wel aangeslagen en daarom zijn we nu verder gegaan. Mijn hobby is eigenlijk een vast job geworden nu.

 Heden en toekomst

In Januari 2017 bracht Torsten een nieuwe cd uit met 13 nummers en dit kreeg de titel mee “JIJ & IK ” waaruit de single “REMMEN LOS” kwam.

De cd kwam er in samenwerking met Bandit die de muziek en teksten schreef.

In mei 2017 tekende Torsten dan zijn eerste platencontract bij het nieuwe platenlabel Hitfabriek van Bart Balcaen waar dan ook niet veel later zijn eerste single werd uitgebracht ” IK GEEF JE MIJN SCHOUDERS” dat in de zomer van 2017 veel werd gedraaid op radio en zelfs op nummer 1 heeft gestaan in de extra top 10 van MentTv en op 42 in de ultra Vlaamse Top10 dus mogen we toch van een succes spreken.

Eind september 2017 kwam dan de opvolger uit  “HET IS WAT HET IS” een Weense  Waltz waar Torsten ook een bijhorende clip heeft gedraaid in San Marco Village te Schelle en die goed werd ontvangen op de vele radiostations en ook belande op nummer 5 in de extra top 10 van Menttv.

Begin 2018 kwam Torsten dan op het idee om een nummer op te nemen en uit te brengen over de 2 wereldkampioenen veldrijden die Lille telt namelijk Sanne Cant & Wout Van Aert en zo onstond de single Sanne & wout die de nodige media aandacht heeft gekregen in alle Vlaamse kranten.

Intussen werkt Torsten samen met het ganse team verder aan zijn muzikale carriere ! Een nieuwe wind zal waaien doorheen zijn aankomende singles. De eerstvolgende single is juist uitgebracht en kreeg de titel “ Laat de zomer binnen “ en de bijhorende videoclip is gedraaid op Ibiza ..dus de zomer van 2018  beloofd een knaller te worden, aldus Torsten .. met vele optredens doorheen Vlaanderen waar hij telkens uitpakt  met zijn kleurrijke outfits en speciale brillen die hij tijdens de optredens draagt.

Categorie:

Beschrijving

  • :
Welkom bij The Booking Company! Bent u op zoek naar Benelux Theater?Open de website van Benelux Theater
+ +