ABBA Gold Europe

ABBA HAD ALLES WAT EEN BAND ZICH WENSEN KAN : FANTASTISCHE LIEDJES, GEWELDIGE MUZIKANTEN EN DITO SHOW, PLUS TWEE MOOIE DAMES MET GOUDEN STEMMEN !


Logisch dat Abba populairder is dan ooit, meer dan vijfendertig jaar nadat de formatie op het wereldtoneel is verschenen ! Niet voor niets dat zo veel muzikanten repertoire van Abba hebben gespeeld. Het is een masterclass in popmuziek.
Niet veel zangeressen halen de hoge en lage tonen die Agnetha en Frida wisten te bereiken. En zeker niet met de souplesse en kwaliteit die zij hadden en die ook hun muziek bezat. Het was indertijd baanbrekende muziek van Bjorn en Benny die overigens nog steeds volop gekopieerd en ‘geleend’ wordt in hedendaagse popliedjes.


ABBA GOLD EUROPE is een hommage aan de muziek van Abba in zijn originele vorm: twee vrouwen, fantastische liedjes en een rock-‘n-rollband die niet te versmaden is. Met originele leden uit de cast van de Mamma Mia-musical London. Het is een waar feest met alle klassiekers Dancing Queen, The Winner Takes It All, Waterloo, Take A Chance On Me … en zoveel meer. Voor Abba: Thank You For The Music!


ABBA GOLD EUROPE IS OOK BESCHIKBAAR MET HUN REGULIERE VOORSTELLING.

ABBA GOLD EUROPE is nu te boeken bij The Booking Company!

Boek ABBA Gold Europe voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.