Wie ben ik?

Ik ben Kim Schillebeeckx; oprichtster van The Booking Company en gepassioneerd door de Vlaamse muziek sinds 1985. Ik ben het centrale aanspreekpunt bij boekingen voor zowel klant als artiest. 

Bij ons kan je terecht voor een volledige ontzorging die verder gaat dan het hoogstnodige. Ons doel? Alle zorg uit handen van onze klanten nemen en hen tevreden laten terugkijken op een geslaagd evenement.

Mijn loopbaan

Wat wil je later worden als je groot bent? Voor de meeste kinderen is dat eenvoudig. Ze worden juf of astronaut, maar ik niet. Als kind was ik gepassioneerd door de Vlaamse muziek. Ik ging studeren en besefte al snel dat ik graag in de evenementensector terecht wilde komen. Zo gezegd, niet (meteen) zo gedaan. Ik bewandelde namelijk verschillende paden tijdens mijn loopbaan.

Loop je even mee door mijn carrière?

Ik studeerde bedrijfscommunicatie en deed mijn eerste werkervaring op bij een platenmaatschappij. Na deze stage bleef ik op mijn honger zitten en besloot ik om me verder te verdiepen waar ik goed in was; tv- en radio journalistiek. Ik deed mijn stage bij VRT en kreeg de showbizz microbe goed te pakken.

Gedurende de eerste jaren van mijn professionele carrière versterkte ik het productieteam van verschillende mediabedrijven, waaronder dat van VTM en Studio 100. Na enkele jaren werkervaring op te doen, besloot ik om een andere koers te varen. Ik ging aan de slag bij een evenementenbureau, waar ik mijn passie voor de sector herontdekte.

Naast mijn passie voor de evenementensector, was ik gedreven om op eigen benen te staan. Ik beschikte inmiddels over de nodige jaren ervaring en voelde me zeker van mijn stuk. De stap naar zelfstandig ondernemerschap leek me dan ook een logische keuze.

+800

Jaarlijkse evenementen

380

Artiesten in beheer

120

Bands & coverbands

Hoe wij het verschil maken

1

Persoonlijke aanpak

Bij The Booking Company staan persoonlijke begeleiding en service centraal. Je hebt telkens contact met één van onze aanspreekpunten: ikzelf, Ils of Kim Segers, die perfect op de hoogte zijn van jouw evenement.

2

Ondersteunende rol

Onze samenwerking stopt niet bij het boeken van je artiest. Ons doel is om klanten zoveel mogelijk te ontlasten en ondersteunen bij hun evenement. The Booking Company verzorgt een totaalconcept.

3

Sparringpartner

We denken proactief mee over het totale plaatje en zoek mee naar oplossingen. Onze samenwerking steunt op tweerichtingsverkeer en professioneel advies.

4

Warme extra's

We zetten onze klanten graag in de verf. Daarom organiseren we jaarlijks een evenement om hen te bedanken. Dat warme gevoel trekken we door naar onze service.

Het allerbelangrijkste voor mij is dat alle afspraken goed gemaakt zijn, dat er professioneel kan samengewerkt worden en dat aan het eind iedereen tevreden is over het resultaat. Belangrijkste speler in dat geheel is het boekingskantoor die de wensen van de klant invult met eigen expertise of expertise die ze binnen hun netwerk gaan zoeken. Op dat vlak heeft the booking company een vlekkeloze reputatie. Ik heb enkel positieve ervaringen met hen in het verleden.

Ruben Van Gucht

Wij hebben het geluk om reeds sinds hun bestaan met The Booking Company te mogen samenwerken. Het is dankzij de goede opvolging vanaf de aanvraag tot de uiteindelijke uitvoering en nabespreking van het optreden dat The Booking Company zichzelf mooi op de kaart van de event-sector plaatst. Corona or not, only the strong survive! Thanks for the trust, the beautiful and creative collaboration Kim &Co.

DOMINO / FUNKY D

Reeds 3 jaar werk ik samen met Kim van The Booking Company, en dat verloopt heel vlot en professioneel. Kim is zeer ambitieus en dat reflecteert ze ook in onze samenwerking. We rekenen dan ook op een lange samenwerking met Kim en The Booking Company, lang leve TBC !!

Sandra Kim

Kim zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, en dat er structuur en duidelijkheid is voor alle betrokken partijen. Ik weet dat als zij - en met uitbreiding The booking Company - het geregeld heeft, dat het sowieso goed geregeld is. Dat geeft rust en goesting om zelf nog harder te werken en de klanten gelukkig te maken.

Eline De Munck

Als ik een boeking binnenkrijg via The Booking Company, dan weet ik dat alles steeds tot in de puntjes geregeld zal zijn: van administratie, tot contact met de organisator, tot telefonische bijstand tijdens de nacht van het optreden. Zo kan ik gegarandeerd stressvrij mijn optreden verzorgen en is iedereen tevreden.

DJ Wout

Kim Schillebeeckx van TBC is altijd heel gedreven en passioneel met haar job bezig. Ze is altijd 'on the field' en kent bijna alle liedjes en acts van haar exclusieve artiesten. Het is zeer leuk samenwerken met The Booking Company!

Swoop

The Booking Company is opgericht door Kim Schillebeeckx

Wil je met ons in zee gaan?

Vul dan even het contactformulier hieronder in. Ik contacteer je graag voor meer concrete info!