fbpx

Specialist in B2B-events

Specialist in B2B-events

We zijn gespecialiseerd in een groot aanbod aan moderators, sprekers en muzikale invulling voor webinars, online presentaties of videoconferenties.

Bij The Booking Company willen we graag een band opbouwen met jouw bedrijf. Of het nu gaat om de organisatie van een succesvolle webinar, advies over het boeken van een artiest voor jouw bedrijfsfeest of de presentatie van een event voor je klanten. Ons Business-team staat klaar om te helpen.

Webinars en livestreaming

We zoeken mee naar de ideale spreker of moderator voor jouw webinar: zakelijke invulling of komische toets, een succesvolle webinar begint bij The Booking Company.

Ook bij de logistieke ondersteuning kunnen we je helpen. Locatie, geluid en camera: geen zorgen, we weten het aan te pakken.

Zangers en bands

Een bedrijfsfeest waar je personeel nog lang over zal navertellen. Je organiseert het met de expertise van The Booking Company. Met een groot aanbod aan zangers en bands vinden we de ideale match met jouw bedrijf. Zelfs in uitzonderlijke tijden zoals corona hebben we speciale formules om je evenement veilig of online te laten doorgaan.

Presentatie

Een professionele invulling van je evenement, daar zorgt een goede presentator voor. Om die te vinden ben je bij ons aan het juiste adres. Onze presentatoren beschikken over jarenlange expertise en zijn een echte meerwaarde voor ieder event.

Referenties

Francesca Vanthielen verzorgt onder andere het webinar van Loeff & Loyens en het webinar van Mastercard.
Bert Kruismans voegt een vrolijke noot toe aan een webinar van De Nationale Bank en verzorgt de eindejaarsbijeenkomst van VDAB.
Eline De Munck verzorgt webinar van Duurzaam ondernemen in Coronatijden en digitale nieuwjaarsreceptie en neemt het Pfeizer debat voor haar rekening, georganiseerd door Voka.
Sandra Kim zingt online voor het personeel van Van Marcke en het personeel van De Vlaamse Waterweg.
Esther Sels neemt de muzikale omlijsting voor haar rekening tijdens online event van Voka voor Prijs Ondernemen.
Regi en The Starlings verzorgen de muzikale omlijsting van De Gouden Baksteen, Eline De Munck en Ruben Van Gucht nemen de presentatie van dit webinar voor zich.

The Booking Company is opgericht door Kim Schillebeeckx

Wil je met mij in zee gaan?

Vul dan even het contactformulier hieronder in. Ik contacteer je graag voor meer concrete info!