Specialist in B2B-events

Specialist in B2B-events

We zijn gespecialiseerd in een groot aanbod aan moderators, sprekers en muzikale invulling voor bedrijfsevents of videoconferenties.

Bij The Booking Company willen we graag een band opbouwen met jouw bedrijf. Of het nu gaat om de organisatie van een succesvolle webinar, advies over het boeken van een artiest voor jouw bedrijfsfeest of de presentatie van een event voor je klanten. Ons Business-team staat klaar om te helpen.

Presentaties

We zoeken mee naar de ideale spreker of moderator voor jouw webinar: zakelijke invulling of komische toets, een succesvolle webinar begint bij The Booking Company.

Ook bij de logistieke ondersteuning kunnen we je helpen. Locatie, geluid en camera: geen zorgen, we weten het aan te pakken.

Zangers en bands

Een bedrijfsfeest waar je personeel nog lang over zal navertellen. Je organiseert het met de expertise van The Booking Company. Met een groot aanbod aan zangers en bands vinden we de ideale match met jouw bedrijf. Zelfs in uitzonderlijke tijden zoals corona hebben we speciale formules om je evenement veilig of online te laten doorgaan.

Presentatie

Een professionele invulling van je evenement, daar zorgt een goede presentator voor. Om die te vinden ben je bij ons aan het juiste adres. Onze presentatoren beschikken over jarenlange expertise en zijn een echte meerwaarde voor ieder event.

Referenties

Francesca Vanthielen verzorgt onder andere het webinar van Loeff & Loyens en het webinar van Mastercard.
Bert Kruismans voegt een vrolijke noot toe aan een webinar van De Nationale Bank en verzorgt de eindejaarsbijeenkomst van VDAB.
Eline De Munck verzorgt webinar van Duurzaam ondernemen in Coronatijden en digitale nieuwjaarsreceptie en neemt het Pfeizer debat voor haar rekening, georganiseerd door Voka.
Sandra Kim zingt online voor het personeel van Van Marcke en het personeel van De Vlaamse Waterweg.
Esther Sels neemt de muzikale omlijsting voor haar rekening tijdens online event van Voka voor Prijs Ondernemen.
Regi en The Starlings verzorgen de muzikale omlijsting van De Gouden Baksteen, Eline De Munck en Ruben Van Gucht nemen de presentatie van dit webinar voor zich.

Het allerbelangrijkste voor mij is dat alle afspraken goed gemaakt zijn, dat er professioneel kan samengewerkt worden en dat aan het eind iedereen tevreden is over het resultaat. Belangrijkste speler in dat geheel is het boekingskantoor die de wensen van de klant invult met eigen expertise of expertise die ze binnen hun netwerk gaan zoeken. Op dat vlak heeft the booking company een vlekkeloze reputatie. Ik heb enkel positieve ervaringen met hen in het verleden.

Ruben Van Gucht

Wij hebben het geluk om reeds sinds hun bestaan met The Booking Company te mogen samenwerken. Het is dankzij de goede opvolging vanaf de aanvraag tot de uiteindelijke uitvoering en nabespreking van het optreden dat The Booking Company zichzelf mooi op de kaart van de event-sector plaatst. Corona or not, only the strong survive! Thanks for the trust, the beautiful and creative collaboration Kim &Co.

DOMINO / FUNKY D

Reeds 3 jaar werk ik samen met Kim van The Booking Company, en dat verloopt heel vlot en professioneel. Kim is zeer ambitieus en dat reflecteert ze ook in onze samenwerking. We rekenen dan ook op een lange samenwerking met Kim en The Booking Company, lang leve TBC !!

Sandra Kim

Kim zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, en dat er structuur en duidelijkheid is voor alle betrokken partijen. Ik weet dat als zij - en met uitbreiding The booking Company - het geregeld heeft, dat het sowieso goed geregeld is. Dat geeft rust en goesting om zelf nog harder te werken en de klanten gelukkig te maken.

Eline De Munck

Als ik een boeking binnenkrijg via The Booking Company, dan weet ik dat alles steeds tot in de puntjes geregeld zal zijn: van administratie, tot contact met de organisator, tot telefonische bijstand tijdens de nacht van het optreden. Zo kan ik gegarandeerd stressvrij mijn optreden verzorgen en is iedereen tevreden.

DJ Wout

Kim Schillebeeckx van TBC is altijd heel gedreven en passioneel met haar job bezig. Ze is altijd 'on the field' en kent bijna alle liedjes en acts van haar exclusieve artiesten. Het is zeer leuk samenwerken met The Booking Company!

Swoop

The Booking Company is opgericht door Kim Schillebeeckx

Wil je met ons in zee gaan?

Vul dan even het contactformulier hieronder in. We contacteren je graag voor meer concrete info!