Amaryllis

Amaryllis is ondertussen al 17 jaar bezig met optreden en muziek maken. Of het nu gaat om een kinderrock-cd, een jazz optreden, eigengemaakte nummers of zingen met een big band, Amaryllis kan er overal van meepraten.

Ze zingt haar eerste jazz-getinte stappen onder begeleiding van Tars Lootens, is te gast bij de Notenclub op de VRT, en maakt deel uit van Dance Hall Live, een bigband- productie met Jean Bosco Safari, Geena Lisa en Sofie.

Daarnaast schrijft en zingt Amaryllis ook haar eigen songs en maakt ze verschillende albums.
In ‘Groeipijn’ toert ze met een jazzcombo, in het soloprogramma ‘Vallende ster’ en ‘Een mooie tijd’ brengt ze haar eigen Nederlandstalige nummers naar de culturele centra.

En de honger naar muziek en mooie liedjes blijft. Met David Poltrock maakt ze haar debuutalbum ‘In alle eenvoud’, en neemt ze deel aan de voorrondes van Eurosong 2004. Ze zingt een concertreeks bij elkaar met ‘Gelukkig maar’ en brengt ook nog de cd’s ‘Duizend wegen’, ‘Expo 58’ en ‘De tijd is nu uit’.

Haar vierde soloalbum ‘Dromen & drinken’, met hitsingles zoals ‘1 moment’, ‘Ik mis je
zo’, ‘Liefde van mijn leven’ en ‘Handen op je rug’ is bedoeld voor iedereen die houdt van Nederlandstalige pop én kleinkunst. Soms wat tegen de mainstream van deze tijd, maar altijd met emotie én met een verhaal.

Naast zangeres kan je Amaryllis ook boeken als presentatrice.

 

Boek Amaryllis nu bij The Booking Company!

Boek Amaryllis voor jouw event.

Wij controleren de beschikbaarheid en contacteren jou voor alle nodige details te bespreken.